woensdag 4 februari 2015

Dat is even geleden

En dan bedenk je je dat je al ruim een jaar niks geschreven hebt. Een jaar waarin ik druk was, druk met het opzetten van mijn eigen belastingen en administratiekantoor: Lupe Belastingen en Administraties. Druk met de kinderen, druk met mijn nieuwe/oude passie, de politiek en druk met het genieten.

Mijn eigen zaak bestaat nu bijna een jaar, erg trots op. Toen ik het groene licht kreeg was het toevallig de dag dat ik 2 jaar daarvoor te horen had gekregen dat ik ernstig ziek was, nu kreeg ik te horen dat ik mijn eigen zaak mocht beginnen. Erg blij en dat ben ik nog steeds. Het gaat uiteraard niet makkelijk, het is crisis. Je moet je er tussen werken en vertrouwen opbouwen. Maar het heeft mij lichamelijk veel meer rust gebracht.
Er zijn uiteraard nog momenten dat ik mijzelf tegenkom, maar over het algemeen heb ik mijzelf wel in balans, als ik maar gewoon mijn dagelijks leven anders inricht en vooral daar rekening mee houd. Geen late avonden meer, geen drukke weken meer, gewoon balans.

Helaas ben ik de verworven krullen weer kwijt, ja wat slag in mijn haar, maar dat is het. Balen uiteraard, maar ach dan voldoe ik wel weer aan de wens van man en dochter, mijn haar langer laten groeien. Als het haar verder hersteld is laat ik wel permanent zetten ;)

En verder hobbelen we zo door. Nu het toch koud is, en iedere ochtend last van de vingers heb, hoop ik dat het zomer wordt, zodra het zomer is en ik de warmte weer niet kwijt kan, hoop ik dat het kouder wordt, conclusie, ik hoop op het voorjaar en najaar.
Afgelopen jaar de conclusie gekregen dat ik migraine met aura heb, dit gaat helaas niet samen met de pil. In het traject voor een andere anti conceptie toch ook maar weer over de overgang gehad. Er werd bedacht door iemand dat ik maar eens op de overgangswaardes moest laten prikken, terwijl ik aan de pil zat. Tja ik ben maar een leek, maar zelfs ik snap dat de hormonen van de pil invloed kan hebben op deze uitslag, deze wees uit dat ik niet in de overgang zat. De gynaecoloog vond de gehele gang ook al vreemd (eerst aan de hand van een vragenlijst overgang en nu niet), dus maar weer een rondje laten prikken, maar dan nu zonder pil. Dinsdag hoor ik definitief of ik wel of niet in de overgang zit door de chemo.

Nathan wordt volgende week ook al weer 4 jaar. Tijd gaat wat dat betreft ook echt snel. Toen ik hoorde dat ik ziek was, was hij net 3 dagen 1, nu gaat hij vanaf volgende week naar school. De wendagen bevallen hem iig wel, het liefst gaat hij iedere dag, ik voel met hem mee........
En als Nathan 4 wordt, zijn Martin en ik ook alweer 12 jaar samen, 12 jaar! Hij heeft onlangs iets gedaan wat ik nooit had verwacht, namelijk stoppen met roken. Inmiddels alweer ruim 4 maand, erg trots op hem.

En last but not least. Zoek je iemand voor jouw belasting- en/of administratie werkzaamheden?

www.lupebelastingen.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten