vrijdag 6 september 2013

6-9-2012 : 6-9-2013

Voor velen zal deze dag als ieder andere zijn, terecht. Voor mij toch een bescheiden feestje, vandaag alweer 1 jaar schoon!!!!

Wat gaat de tijd snel! Wat is er veel gebeurd en wat ben ik al weer ver. Oke, een jaar geleden dacht ik er nu alweer te zijn, onderweg geleerd dat het niet zo snel gaat en nu zeer tevreden met waar ik sta.

Dus nu maar op naar de eerste 10 jaar!

De 10 jaar waarin wij Charlotte succesvol de basisschool zie doorlopen, Nathan ook, wij de 40 passeren, maar zeker de 50 nog niet aantikken. Wij iig nog een aantal van onze dromen/wensen waar gaan maken, hopelijk een paar mooie reizen gaan maken. En dat allemaal in goede gezondheid.

Dat de tijd snel gaat was deze week heel duidelijk. Charlotte moest er deze week ook aan geloven, ze zit op de kleuterschool! En tjonge wat een zin had ze en wat was ze er aan toe. Tomeloos veel energie heeft ze en blijft ze houden, dat kan ze nu deels kwijt op school. Eerst afwachtend, ontwijkend, stoer spelend ipv gaan zitten op haar plek. Vanochtend ging ze meteen zitten op haar plekje, ze vind het hartstikke leuk. Maandag hebben we de 1e informatie avond en deze fase is dus ook voor ons begonnen.

En nog maar max 6 weken en we zijn tante en oom, zo'n zin in! Lekker knuffelen met zo'n klein hummeltje, maar al blèrend en met gebroken nachten achter latend ;)

Voor iedereen een fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten