dinsdag 21 mei 2013

De eerste is gesneuveld

En toen was de eerste gesneuveld. Welke 1e? Mijn eerste kies.

Donderdag ben ik eerst nog aan het werk, er kwam een pijntje opzetten, maar trok ook weer weg, wel vaker gehad, hield paar dagen aan en was dan weer weg. Dus paar paracetemolletjes erin en gaan met die banaan. Ik mijn vader opgehaald, die gedropt in het ziekenhuis, door geracet naar de Euromaster, de zomerbandjes er weer onder. Terwijl ik daar zat deed het nog steeds zeer, eigenlijk steeds pijnlijker. Hmm toch maar eens de parodontoloog bellen of mijn afspraak niet vervroegd kan worden. Tring tring, ja mevrouw dat kan, 31 mei! En of dat ik geluk heb, tenminste zo doet de assistente het voorkomen. Die avond er maar ibuprofen ingegooid en ik heb die nacht nog goed geslapen tot een uurtje of 6, toen was het gebeurd. Ik had niet echt giga veel pijn, het kwam en ging, iets pijnlijk tot erg pijnlijk.
Die vrijdagochtend toch maar even mijn nieuwe eigen tandarts opgebeld, de assistente gaf mij het laatste plekje voor die ochtend, om tien voor tien, gelukkig net op tijd, naast haar werd die ook vergeven maar ik was gelukkig eerder. Dus de kinderen weg gebracht naar mijn ouders, moeten wij meerijden Marie-Lupe? Nee hoor zegt deze eigenwijze dame en hup, op naar Hattem. De laatste jaren niet zo blij geweest om er heen te gaan dan vrijdag. Ik heb zo'n fijne tandarts, echt een man waardoor je niet bang bent, je op je gemak voelt.
Helaas was de mededeling waar ik al vanuit ging, 1 kies was al niet meer te redden. Ontstoken, onder de vulling zat rotzooi, dus verdoving erin, kies eruit. Daardoor ben ik de afgelopen dagen best wel aan en na gekeken, want tja oordeel nou zelf, zo'n blauwe bek met kroeskoppie erboven ziet er ook niet echt charmant uit:Het positieve van de afgelopen week? Naast de uitslag op het Eurovisie Songfestival? ;)  Afgelopen zondag hebben we heerlijk zitten bbqen op onze nieuwe bbq, helaas was de beloofde zon ver te zoeken, dus trui aan, maar ja hij moest getest worden en voor de kinderen is het uiteraard super.


En vandaag mijzelf maar weer eens ingeschreven bij de sportschool. Na het stoppen van de revalidatie was ik eigenlijk opzoek naar een alternatief. Bij gezinnen waarvan beiden 9-5 werktijden hebben, kun je savonds van elkaar profiteren qua thuisblijven met de kids. Bij ons is dat niet mogelijk. Daarnaast zijn de meeste sportscholen nog aardig aan de prijs. Nu heb ik een sportschool in Zwolle gevonden waar ze doordeweeks van 7 tot 23u open zijn en in het weekend van 9 tot 16u. Nou daar moeten tijden in te vinden zijn waarop ik kan sporten. Ik heb er iig enorm veel zin in.

Vandaag ben ik al wezen sporten, namelijk in Ballorig hier in Hattem. Expres vanochtend, in de ochtend is het, buiten de weekenden en vakanties om, altijd rustig en je krijgt ook nog deel geld terug als je voor 12 uur weer zorgt het pand te verlaten. Helaas deze ochtend niet, er had een school een uitje met een paar klassen, grrrrr. Dus na nog geen 1,5 uur weer ingepakt. Wonder boven wonder zonder drama. Dus de volgende keer dat we er heen gaan zal ik ze belonen met een extra lang uitje. Desalnieteplus hebben ze zich vermaakt, rode wangetjes en voldaan zaten ze hier thuis te smikkelen van een broodje hamburger.

En nu? Nu ben ik erg moe van vandaag, dus ik ga ermee stoppen. Voldaan en tevreden slapen......

xxx

4 opmerkingen:

 1. He meis, vervelend joh van je gebit, ga je sporten bij fit for free? Heel veel succes! En wat een mooie bbq, hopelijk komt er nog heel veel bbq weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanx! Yep Fit for Free, hier rond gevraagd en mensen zijn tevreden. Waar sport jij nu? Bbq weer zou toch wel erg wenselijk zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Marie-Lupe.. k ben je buuf.. nou ja in de buurt. . Straatje verder. . Ken je me nog van vroeger? Per toeval kwam ik je blog tegenen helemaal gelezen. ..pfffffff kan ik je een privé mailtje sturen? Heb een vraagje. .

  Groeten
  Desiree (Schurink)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Desiree,

  Uiteraard ken ik je nog, wereldje is uiteindelijk klein ;)

  Ik heb je een uitnodiging via FB gestuurd, kan ik je via daar mijn prive mailadres sturen. En vraag dan maar raak!

  Groetjes,
  Marie-Lupe

  BeantwoordenVerwijderen