donderdag 9 augustus 2012

De kuur zit er weer op, gelukkig!

Goedenavond allemaal,

Zo er waren wat nieuwsgierig volgens mij, vandaag ruim 20 hits, voel me redelijk vereerd!

Gisteren weer de kuur gehad, de laatste loodjes wegen echt het zwaarst, pfffff, mijn maag is het meer dan zat (nog zacht uitgedrukt) en ik eigenlijk ook, heeft de verpleegster ook nog een zak vocht extra mee laten lopen, normaal doe ik 3 kwartier over de 1e zak, na bijna 1,5 uur werd een andere verpleegster wakker dat het nu toch wel te veel verdund raakte, dus uiteindelijk 1,5 langer over de kuur gedaan dan normaal, maar pffffff.

Afgelopen weekend was wat bewogen. Nathan had sinds vorige week, halverwege last van een paar bultjes op zijn gezicht, wij dachten aan muggen, maar er kwamen wat meer bij, dus al de nodige muggenverdelvingsmiddelen gehaald, alleen het hielp niet, hmmm. Zaterdag zag ik nog meer plekken op zijn arm en been, dus toch maar huisartsenpost gebeld, telefonische conclusie, waterpokken, oké kan, hij heeft ze nog niet gehad, maar mevrouw en ik dan, moet woensdag weer kuren, oh 1 moment nog, nou komt u dan toch maar even. Dus zitten we bij de huisarts op zaterdagavond, hmmm zegt die arts, kan waterpokken zijn, kan galbulten zijn, 1 moment ik ga er even een andere arts bij halen. Ja kan waterpokken zijn, kan galbulten zijn, in beide gevallen is besmettingsgevaar al geweest, geen zorgen, maar ga voor de zekerheid toch nog maandag maar even naar je eigen huisarts en bel maandag je specialist. Zondag zouden wij met vrienden onze verjaardag vieren, met hun overlegd, was geen enkel probleem, dus een gezellig zondag gehad, kinderen zich ook kostelijk vermaakt. Maandagochtend bij de huisarts, ik leg het verhaal uit, hij zegt meteen, Krentenbaard! (dat had ik maandagochtend ook bedacht, omdat de plekken op zijn been er vies uit waren gaan zien) en bedankt he huisartsen van de post, als er iets besmettelijk is!

Gelukkig was mijn internist-hematoloog zeer te spreken, bloedwaarden waren weer perfect, dus hoefde ook niet uit voorzorg een anti-biotica kuur, gelukkig. Wel zijn de plastabletten verhoogd en heb ik in overleg met haar de 1e dagen rond de kuur de maagzuurremmers verhoogd, maar zoals je las, heeft dat niet gewerkt. Ook nog even gevraagd hoe het zit met de aanwezigheid van chemo in je lichaam, deze is er na een week uit en de ergste bijwerkingen na 2 weken, toch nog maar eens even googlen.

Ook wil ik nog even via deze weg reclame maken. Mijn schoonzus is bezig met een kinderboekje, dat was een beetje door alles langs mij heen gegaan, wel dat ik het had opgemerkt maar was niet geheel binnen gekomen, maar is toch wel een leuk iets, temeer omdat wij nu met onze kinderen tot die doelgroep behoren. Ze schrijft een kinderboekje en die kun je sponsoren, want tja de tijden zijn natuurlijk duur. Misschien iets voor jou, je kunt al vanaf € 1 sponsoren en afhankelijk van je bijdrage staat er iets tegenover, zie www.poesjewollie.nl

Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten