donderdag 31 mei 2012

Halverwege

Helaas kon ik geen halve vlaggetjes vinden, dus dan maar zo. IK ZIT OP DE HELFT!!!!!!!!!! Nu begint het echte aftellen en dat voelt toch wel goed.

Afgelopen dinsdag had ik weer een date met de arts. Ik dacht dat mijn HB enorm gekelderd was, maar die was juist super goed, alsmede de rest van mijn bloedwaarden. Mijn buikgriep kon alleen nog roet in het eten gooien, maar na overleg met een collega arts en mijn relatief goede staat van lichaam mocht het toch doorgaan, maar ik kreeg wel een potje mee om te scheppen zodra het zich weer voordeed ;) en een ab-recept waar ik dan mee moet beginnen. Ik heb toch ook nog even de vraag gesteld, wat als na 4 kuren alles weg is en ik dus schoon ben, maar helaas, dan krijg ik die 2 kuren toch cadeau. Wel lichtte ze dit nogmaals toe met de woorden dat zij zeker niet de verwachting had dat ik meer kuren nodig had als ze zag hoe goed het nu al aangeslagen was (alleen uiteraard wel onder het voorbehoud, zoiets is toch altijd koffiedik kijken).

Dus gisteren dan maar weer de kuur, het ging weer eens redelijk snel en ik stond binnen 4 uur weer buiten. Dit keer was het ook een zwijgzame kamer, is toch wel saai, nog wel geprobeerd om een praatje te maken, maar ja als het er niet in zit. Had wel weer pech. Ik had een nieuwe verpleegster, die ook redelijk nieuw was op de afdeling. Zet ze het infuus, wil ze de bescherming (dat veertje) eruit trekken, blijft die steken, dus iemand erbij geroepen, zijn ze er bezig, drukken ze ook nog die naald kapot in mijn arm, hoef het niet uit te leggen he, heb haar ook niet weer gezien gelukkig. Maar ja, het gevolg was dat ze een nieuwe infuus moesten zetten. Gelukkig was dit snel geregeld.

Alleen kon ik dit keer weer niet slapen, draaien en denken en draaien en ik kreeg last van zuurbranden. Uiteindelijk toch maar weer uit bed gekomen en moest ik voor het eerst overgeven, niet dat ik misselijk was, maar puur door het zuur. Het luchtte wel op, om vervolgens heerlijk in slaap te vallen.

En vandaag weer heerlijk niks doen, ik kreeg wel weer een idee om over te schrijven, maar dat komt in een volgende blog wel.

Ow ja, nog even. Ik werd gisteren weer verrast met een kaartje van mijn werk! Super hoor.

2 opmerkingen:

 1. Hopen dat de tijd nu extra snel voorbij gaat voor je meid..en dan de tijd nemen om van dit alles te herstellen.
  Veel sterkte met het bijkomen van deze kuur.
  Groetjes Rien en Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoop ook dat het nu sneller gaat, hoewel het tot nu toe al snel ging. Dat herstellen zal ook nog wat worden, ben benieuwd hoelang mijn lichaam nodig heeft om zich weer een beetje goed te voelen.

   Fijn weekend he!

   Groetjes,
   Marie-Lupe

   Verwijderen