zondag 6 mei 2012

En toen was het alweer zondag

En toen was het alweer zondag, pff wat gaat de tijd toch ook snel, ondanks dat je thuis zit.

Ik voel me nu ook wel weer redelijk oke. Ik heb nog wat last van mijn handen, ik denk dat het de tintelingen zijn die erbij horen, maar toch maar even navragen deze week, omdat ik deze week enorm veel vocht vast hield en eigenlijk nog steeds wel doe.

Waar ik nu ook last van heb is meer haarverlies, ik ga er dus helaas niet aan ontkomen. Er zullen nog wel wat traantjes om vloeien, maar ja kan er ook niks aan veranderen.

Afgelopen dagen ook weinig bijzonders gedaan. Vrijdag had ik mijn wekelijkse uitje weer, de boodschappen! ;) Gisteren niks, gisteravond hier binnen kunnen meegenieten van het bevrijdingsfestival.

Heeft iemand van jullie nog wat gedaan aan de dodenherdenking of het bevrijdingsfeest? Voor mij is het toch altijd wel weer de dagen dat ik terugdenk aan mijn grootouders. Zij hebben het meest verschrikkelijke meegemaakt. Mijn opa was politieagent en heeft ook het eea meegemaakt, waaronder de razzia in Putten. Omroep Gelderland heeft hierover een aflevering gemaakt in een reeks getiteld vrouwen in oorlogstijd, voor de geinteresseerden een aanrader. Ik dwaal even wat af, want wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat het maar een mindere moeite is voor ons om ook op 4 mei 2 minuten stil te staan bij alle gesneuvelden tijdens de wo2 en andere oorlogen.

Vandaag, de zondag, is eigenlijk de dag dat Martin vaak wat onderneemt met de kinderen (of 1 van de 2). Voor deze week had ik die zondag al afgelost, zodat hij iets kon doen wat al 6 weken op de planning staat. Vandaag was dat even anders. Na een vrijgezellenfeest gisteravond is hij vandaag al de gehele dag niet aanspreekbaar, dus nadat Nathan vanmiddag ook op bed lag, ben ik met Charlotte naar Tuinland gereden, tip: doe dit niet net voor moederdag, heb nu spierpijn in mijn kuiten van het slenteren. Maar goed, daar even wat bloemetjes gehaald, nog lang niet voldoende, om hier de bakken wat op te fleuren, want ben de saaie bakstenen nu zat. En nu kan het ook he, ijsheiligen is in aantocht en eerlijk gezegd verwacht ik nu geen min 10 meer (wie ijsheiligen niet kent, even googlen).

1 opmerking:

  1. Wat schrijf je leuk..!! En wat ben je toch positief!! Neem mijn petje voor je af..!!! X Karin

    BeantwoordenVerwijderen