maandag 28 mei 2012

Boontje komt om zijn loontje?!

Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer? Hier wel, wel wat aanpassingen, veel in de schaduw en veel smeren, maar dan was het nog wel goed toeven buiten.

Zaterdag ben ik op visite geweest in Apeldoorn, dat was te lang geleden, maar weer als vanouds gezellig. De kinderen hebben zich daar uitstekend vermaakt, maar ja geef kinderen water, potjes en pannetjes en je hoort ze niet meer. Charlotte vond het zo leuk, ze wilde niet meer naar huis, maar eenmaal in de auto lag ze te slapen. Gisteren hebben we bij mijn ouders gebarbecued. Gezellig met de familie en vrienden van mijn ouders. Door vervelende omstandigheden was Lisa er ook nog even dus zij en Charlotte hadden het weer gezellig en de kinderen vonden het sowieso gezellig met, zoals Charlotte het zegt, Cajmen, Job en Veja, maar ja welk kind vind aandacht niet leuk.

Na zo'n "wild" weekend ben ik kapot, weer erger dan normaal, dus ik vermoed ook dat mijn HB er niet best voor staat, of het moet door de warmte komen dat ik mij erger moe voel. Maar goed, morgen zullen we het horen. En met dat ik dit schrijf betrap ik mijzelf dat ik denk, Marie klaag niet zo om vervolgens te denken, ow ja dat mag nu. Waar ik nu ook last van heb, is de buikgriep, was al om 4 uur wakker en werd vriendjes met de wc, nu is het weer wat tot rust, maar de buik voelt nog steeds niet fijn, hopelijk knap ik vandaag wel weer op, want woensdag heb ik weer de kuur en als die uitgesteld wordt, pff ben ik nog langer onderweg.

Iedereen een fijne 2e pinksterdag! Genietse van het laatste restje mooie weer.

1 opmerking:

  1. Hoi Marie-Loupe,

    Ik hoop dat je liefdesverhouding met de wc van korte duur is, want net wat je zegt je kunt alle energie goed gebruiken. Hier alles oke. Geniet van een mooi boek en op de achtergrond muziek van pinkpop. Zo even een stukje lopen met Lana en de meiden op het Leesten en dan weer verder met mijn neus het boek in.
    Dikke knuf

    BeantwoordenVerwijderen