zaterdag 28 april 2012

Bijzonderheid?!

Woensdag en ook donderdag voelde ik mijn spiertjes, niet ernstig, maar ze waren aanwezig. Toch ben ik donderdagochtend wezen sporten en het viel mij reuze mee. Ja het ging natuurlijk wel wat moeizamer, maar de spierpijn vrijdag viel mee. Hetzelfde clubje was aanwezig op 1 vrouw na, later hoorde ik dat er ook nog een andere vrouw moest zijn, maar zij ontbrak ook. Het is een clubje van 7, lekker klein dus. Ik moet wel zeggen dat het een sport/praat clubje lijkt, sommigen praten meer dan sporten, hun eigen keus, maar mijn doel is toch wel fitter worden, voor het praten schakel ik wel andere mensen in ;)

Zoals afgelopen vrijdag. Nathan had nog een zomerjas nodig, nou ja hij had er al 1, maar die viel te klein uit. Dus ik toch maar eens de winkels af struinen, wat denk je, we leven in april en de zomerjassen beginnen al op te raken. Uiteindelijk kom ik terecht in een boetiekje en raak met de eigenaresse aan de praat. Zoals het nu al bijna onvermijdelijk is komen we uit op economie, politiek en banen. Daardoor beland je toch uiteindelijk bij mijn ziekte en vertel ik het op mijn nuchtere manier, waarop deze mevrouw mij verteld dat ze er kippenvel van krijgt. Toch bijzonder hoe het verhaal een onbekend persoon aangrijpt, maar ook wel weer begrijpelijk, zelf heb je het ook en vooral als het in 1 ademteug wordt verteld met de verhalen over de kinderen.

Maar door de ziekte ben je ook gelijk schijnbaar een bijzonderheid, ik was deze week ook ergens waar de mensen van mijn ziekte af wisten  en sommigen met je komen praten en sommigen op een afstandje naar je komen kijken.

Maar vooralsnog ben ik geen bijzonderheid, want Martin was deze week ziek, inmiddels gisteren een dag te vroeg weer begonnen met werken. Charlotte was ook al een week aan het hoesten en proesten dus die donderdag ook maar even laten nakijken door de huisarts en in het kader van 2 voor de prijs van 1, tja laat ik dan maar beginnen met het bezuinigen op de zorg, Nathan ook maar meteen laten checken. Nathan klonk gelukkig schoon, maar Charlotte heeft weer een kuur te pakken, nu hopen dat het snel aanslaat. En dan met Martin ziek komt het toch voornamelijk op mij neer, moe of niet. Gelukkig maar dat ze dan de donderdag en vrijdag bij mijn ouders zijn. Overigens sorry voor hun, want ze hebben nu de griep te pakken......

2 opmerkingen:

 1. Hai Zus,

  Zo het heeft mij wat dagen gekost voordat ik hier een opmerking kon plaatsen (moest schijnbaar een account hebben, dus ben nu ook lid van Gmail ;-) )

  Ik wou toch even kwijt dat ik het goed van je vindt dat je alles neer kan zetten!

  Dikke kus van je zusje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,

  Thanx voor de tip. Ik heb het nu aangepast zodat iedereen zou moeten kunnen reageren.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen